Werkwijze

Indien u een vraag hebt, ga dan naar pagina “contact”.  Ik zal u zo snel mogelijk terug antwoorden met meer informatie over uw vraag. Wanneer u interesse hebt om een shoot te boeken, vul dan zeker het formulier in (ook op de pagina ‘contact’).

Van zodra ik uw aanvraag voor een shoot ontvangen heb, zal ik u binnen de week telefonisch of via mail contacteren om elkaar wat te leren kennen zodat ik weet wat uw exacte verwachtingen zijn.

We prikken een eventuele datum vast en bespreken de locatie waar de shoot kan plaatsvinden. De locatie kan eigen keuze zijn of ik kan u een locatie voorstellen.
Daardoor zijn we natuurlijk wel afhankelijk van de weersomstandigheden.  Ook de baasjes of familieleden mogen graag mee op de foto indien gewenst!

Verder zal ik u zal ik wat tips & tricks bezorgen om de shoot vlot en fun te laten verlopen.

Het is belangrijk dat je (huis)dier zich op zijn gemak voelt, dus werk ik in een zo onstpannen mogelijke sfeer. Daarom is het ook belangrijk dat ik op voorhand al wat informatie heb over het karakter en eigenschappen van uw toekomstig ‘Pet Model’. Elk dier is tenslotte uniek en heeft een andere aanpak nodig.

Kan je je huisdier moeilijk loslaten? Geen probleem! Ik werk de leiband weg zodat dit absoluut geen struikelblok mag zijn.

Uw (huis)dier komt op de eerste plaats!