Fotoshoot boeken

Volgende zaken zal ik op voorhand aan u vragen
 
Leeftijd van het dier

Er is een groot verschil in hoe een fotosessie zal zijn naargelang de leeftijd van het dier. Een puppy zal nog niet goed kunnen stilzitten terwijl een oudere hond misschien niet meer zo goed ziet of hoort. 

Ras van het dier

Sommige karaktertrekken kunnen rasgebonden zijn. Je hebt bijvoorbeeld rassen die speels zijn en andere die dan weer gekend zijn voor hun koppigheid. Ook de grootte van je dier kan bepalen of een bepaalde locatie geschikt is of niet.

Karakter van het dier

Het karakter van je dier staat soms helemaal los van het ras. Het kan zijn dat je geen rasdier hebt, maar het kan ook zijn dat je rasdier toch andere karaktertrekken heeft dan wordt gezegd over het ras.

Aangelijnd mogelijk of niet

Er zijn dieren die echt niet los gelaten kunnen worden of ze gaan lopen. Of dieren die enkel in bepaalde omstandigheden niet los kunnen lopen. Of baasjes die het eigenlijk niet weten omdat ze het nog niet geprobeerd hebben. Ik voorzie een fotografieleiband of een lange koord voor diegene die niet los kunnen. Leibanden worden nadien door mezelf weggewerkt maar dit gaat niet zomaar bij alle leibanden. Ik geef je op voorhand tips mee welke wel of niet te dragen.

Foto van je hond

Ik vraag een foto van je dier zodat ik kan zien welke kleur vacht en ogen hij/zij heeft. Handig als ik op zoek ga naar een geschikte locatie.

Baasje mee op foto of niet

Als het baasje of familieleden mee op de foto willen geef ik tips mee wat best wel en niet te dragen tijdens de fotoshoot.

Lievelings seizoen

Ik vraag ook naar jou lievelingsseizoen omdat elk seizoen een verschillende sfeer weergeeft. Daarom ook weer belangrijk dat hier goed wordt over nagedacht zodat de shoot goed ingepland kan worden.

 

Locatie bepalen

Als ik alle informatie heb kunnen we een eventuele datum vastprikken en bespreken de locatie waar de shoot kan plaatsvinden. De locatie kan eigen keuze zijn of ik kan u een locatie voorstellen.  

We zijn natuurlijk ook steeds afhankelijk van de weersomstandigheden.  

 

Tijdens de shoot 

Het is belangrijk dat je dier zich op zijn gemak voelt, dus werk ik in een zo onstpannen mogelijke sfeer. Daarom is het ook handig dat ik op voorhand al wat informatie heb over het karakter en eigenschappen van uw toekomstig ‘Pet Model’. Elk dier is tenslotte uniek en heeft een andere aanpak nodig. 

Dat is ook de reden dat ik geen vast tijdsduur op voorhand kan doorgeven of zijn het aantal foto’s die uit een shoot komen ook niet steeds hetzelfde bij elke shoot. Ik streef ernaar om elke klant een mooi resultaat te kunnen geven. Als het tijdens een shoot iets moeizamer gaat, neem ik voldoende tijd om ervoor te zorgen dat het resultaat er is.

Uw dier komt altijd op de eerste plaats en ik kijk gedurende de hele shoot hoe de gemoedstoestand is zodat alles aangenaam verloopt.

Vul hieronder alle gegevens in en ik bezorg je graag de verdere details en informatie!

Laat dit veld blanco

Spread the love